Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g780g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Kukkakaali 800g193kcal14.5g17.6g2.4g18.4g
Kalkkuna 800g1568kcal251.5g0g61.8g0g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g100g35kcal0.4g8g0.1g0g
Juuriselleri 600g189kcal7.5g27.6g1.2g18.6g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g40g66kcal7g8.5g0.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g4538kcal571.2g216.2g135.2g113.6g
Valittu annoskoko7120g2269kcal285.6g108.1g67.6g56.8g
Annoskoko puolitettuna3560g1135kcal142.8g54.1g33.8g28.4g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309