Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2662g4418kcal505.7g0g266.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1996g599kcal91.8g37.9g6g31.9g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)799g2156kcal239.6g0g135.7g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1664g2495kcal26.6g58.2g249.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g19337kcal1727.4g192.2g1314.8g63.8g
Valittu annoskoko7120g9669kcal863.7g96.1g657.4g31.9g
Annoskoko puolitettuna3560g4834kcal431.9g48.1g328.7g16g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667