Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1003g1903kcal272g0g90.3g0g
Tonnikala vedessä 1003g1047kcal225g0g15g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1170g491kcal114.7g4.7g1.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g134g86kcal4.7g0.3g33.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1671g936kcal142.1g83.6g3.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1337g3476kcal401.1g26.7g200.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g334g2006kcal80.2g22.1g180.5g0g
Leivinjauhe 67g117kcal3.5g25.3g0g0.3g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]401g1605kcal84.2g0g140.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g23335kcal2655g325.4g1329.4g0.6g
Valittu annoskoko7120g11667kcal1327.5g162.7g664.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna3560g5834kcal663.8g81.4g332.4g0.2g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716