Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2670g294kcal29.4g29.4g5.3g26.7g
Parsakaali brokkoli 1669g585kcal77.1g32.5g5g41.7g
Kesäkurpitsa zucchini 1335g241kcal7.5g33.4g5.3g9.3g
Valkokaali keräkaali 1335g371kcal15.9g54.2g2.7g28g
Rypsiöljy 67g590kcal0g0g66.8g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g17g53kcal0.2g13.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g4306kcal261.6g330.6g170.6g215g
Valittu annoskoko7120g2153kcal130.8g165.3g85.3g107.5g
Annoskoko puolitettuna3560g1077kcal65.4g82.7g42.7g53.8g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g1.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303