Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 617g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 43g382kcal0g0g43.2g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g1234g4430kcal98.7g972.4g6.2g21g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g34g85kcal2g2.9g7.1g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell1543g1666kcal370.2g0g7.7g0g
Pesto rosso225g651kcal9.5g11.7g62.8g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g185g139kcal4.1g26.8g1.7g0g
Findus thai wokkivihannekset1543g386kcal18.5g61.7g7.7g46.3g
Vesi, vesijohtovesi 1543g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g139g150kcal1.7g34.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g15775kcal1009.4g2220.4g273g134.6g
Valittu annoskoko7120g7888kcal504.7g1110.2g136.5g67.3g
Annoskoko puolitettuna3560g3944kcal252.4g555.1g68.3g33.7g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823