Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1067g1814kcal128g0g106.7g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Vesi4002g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 267g61kcal4.8g6.4g0.5g5.6g
Palsternakka 400g255kcal2g47.2g1.6g18g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.3g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19g0.6g8g
Juuriselleri 366g115kcal4.6g16.8g0.7g11.3g
Peruna, keskikokoinen 60g534g320kcal8g69.4g0.5g4.8g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi5.3g18kcal0.2g0.8g1.5g0g
Maustepippuri, annos 1g21g0.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g5428kcal303.2g333.8g225.2g100.2g
Valittu annoskoko7120g2714kcal151.6g166.9g112.6g50.1g
Annoskoko puolitettuna3560g1357kcal75.8g83.5g56.3g25.1g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512