Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1799g12955kcal0g0g1439.5g0g
Sokeri 1721g6986kcal0g1719.3g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g495g841kcal74.2g0g59.4g0g
Siirappi, tumma81g259kcal0.1g59.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g108g432kcal0g106.9g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2924g10526kcal380.1g2046.7g61.4g102.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g63998kcal908.8g7865.6g3120.6g204.6g
Valittu annoskoko7128g31999kcal454.4g3932.8g1560.3g102.3g
Annoskoko puolitettuna3564g16000kcal227.2g1966.4g780.2g51.2g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740