Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3204g5318kcal608.7g0g320.4g0g
Punajuuri 801g307kcal8g55.3g1.6g20g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g601g1562kcal162.2g0g102.1g0g
Cashewpähkinä 400g2300kcal80.1g75.3g185.6g14g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2002g2403kcal68.1g72.1g200.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 120g1062kcal0g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g25904kcal1854.2g405.4g1860g68g
Valittu annoskoko7128g12952kcal927.1g202.7g930g34g
Annoskoko puolitettuna3564g6476kcal463.6g101.4g465g17g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853