Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl372g1265kcal7.4g11.2g130.2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)3613g2168kcal122.8g162.6g126.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g723g462kcal25.3g1.4g180.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g72g289kcal0g71.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g542g2168kcal0g541.9g0g0g
Mansikkahillo 1806g4089kcal10.1g974.4g1.8g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g20882kcal331.2g3526g878g32.6g
Valittu annoskoko7128g10441kcal165.6g1763g439g16.3g
Annoskoko puolitettuna3564g5221kcal82.8g881.5g219.5g8.2g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958