Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 2805g4505kcal847g0g120.3g0g
Hunaja40g134kcal0.4g32.9g0g0g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Oliiviöljy 200g1772kcal0g0g200.3g0g
Sipuli (kuorittu)1202g325kcal15.6g57.7g2.4g20.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1202g337kcal7.2g71.5g2.4g30.1g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g12g28kcal1.3g4.6g0.4g0g
Vesi1603g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g14304kcal1746.6g344.6g656.4g102.4g
Valittu annoskoko7128g7152kcal873.3g172.3g328.2g51.2g
Annoskoko puolitettuna3564g3576kcal436.7g86.2g164.1g25.6g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113