Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3195g1120kcal147.6g62.3g9.6g79.9g
Jauheliha, sika-nauta 1065g2359kcal186.4g0g181.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1598g5274kcal32g47.9g559.2g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)213g170kcal7.2g40.5g2.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa533g1598kcal122.5g0g122.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g533g1491kcal101.2g0g117.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14272g24024kcal1193.8g301.4g1983.4g159.8g
Valittu annoskoko7136g12012kcal596.9g150.7g991.7g79.9g
Annoskoko puolitettuna3568g6006kcal298.5g75.4g495.9g40g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366