Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g1868g5044kcal298.9g0g429.7g0g
Lohifilee 4804g9382kcal897.8g0g648.5g0g
Timjami 11g30kcal1g2.9g0.8g3.9g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g53g70kcal1.6g11.2g3.2g7.5g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 320g87kcal10g3.4g2.6g5.1g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14272g29308kcal2421.4g45g2170.4g38.8g
Valittu annoskoko7136g14654kcal1210.7g22.5g1085.2g19.4g
Annoskoko puolitettuna3568g7327kcal605.4g11.3g542.6g9.7g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391