Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g60g96kcal5.4g18.6g0.2g0.4g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2000g700kcal20g130g10g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g1200g2856kcal147.6g0g228g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g160g528kcal19.2g104g3g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14272g9312kcal416.4g651.4g497g69g
Valittu annoskoko7136g4656kcal208.2g325.7g248.5g34.5g
Annoskoko puolitettuna3568g2328kcal104.1g162.9g124.3g17.3g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876