Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.1g1.8g5.1g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g150g509kcal19.4g101g2.5g7.9g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g17g24kcal1.5g4.2g0.2g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow17g29kcal0.1g0.7g2.9g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g94g19kcal0.6g3.3g0.3g1.3g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g90g28kcal1.6g5.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g2382kcal76.2g433.4g34.2g28.6g
Valittu annoskoko714g1191kcal38.1g216.7g17.1g14.3g
Annoskoko puolitettuna357g596kcal19.1g108.4g8.6g7.2g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.4g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478