Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl252g882kcal35.3g1.3g80.6g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g98g76kcal5.6g10.7g0.3g0g
Piparjuuri, annos 10g14g5.2kcal0.6g1.5g0g1g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 70g273kcal1.5g1.5g29.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g2547kcal89.6g43.4g221.2g6.8g
Valittu annoskoko714g1274kcal44.8g21.7g110.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna357g637kcal22.4g10.9g55.3g1.7g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940