Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)240g60kcal2.4g13.2g0g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g36g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.8g3kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g569kcal52.6g35.6g24.2g9.2g
Valittu annoskoko714g284kcal26.3g17.8g12.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna357g142kcal13.2g8.9g6.1g2.3g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139