Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee245g252kcal56.6g0g3.7g0g
Seesamiöljy, Amoy6.6g59kcal0g0g6.5g0g
Maissitärkkelys 1.8g6.2kcal0g1.5g0g0g
Soijakastike 3.9g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Parsakaali brokkoli 131g46kcal6.1g2.6g0.4g3.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sokeriherneen palko55g16kcal1.8g2g0.2g0g
Lihaliemi laimennettu 55g10kcal0g1.6g0.3g0g
Pinaatti 109g15kcal1.8g0.4g0.3g1.4g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g6.6g19kcal0g4.7g0g0g
Soijakastike 3.9g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Maissitärkkelys 1.8g6.2kcal0g1.5g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Seesamiöljy, Amoy2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g969kcal135g42.4g27.6g14g
Valittu annoskoko714g484kcal67.5g21.2g13.8g7g
Annoskoko puolitettuna357g242kcal33.8g10.6g6.9g3.5g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421