Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 298g87kcal2.8g13.4g1.2g5.7g
Jauheliha, sika-nauta 140g311kcal24.6g0g23.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)65g23kcal0.6g4.5g0.3g0.9g
Kesäkurpitsa105g18kcal0.4g2.6g0.6g0.7g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour35g105kcal1.2g1.5g10.5g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa70g211kcal16.1g0g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g1509kcal91.4g44g105.2g15.4g
Valittu annoskoko714g755kcal45.7g22g52.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna357g377kcal22.9g11g26.3g3.9g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148