Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 316g240kcal5.9g48.9g0.6g3.2g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Paprika, punainen44g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 263g614kcal30g3.1g54.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g1786kcal75.4g117.6g110.4g11.4g
Valittu annoskoko714g893kcal37.7g58.8g55.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna357g447kcal18.9g29.4g27.6g2.9g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686