Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali219g46kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g7.2g23kcal0.6g1.2g1.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Puuroriisi22g77kcal1.3g16.6g0.4g0.5g
Vesi295g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%131g169kcal27.3g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g696kcal64.4g53.6g23.8g11.4g
Valittu annoskoko714g348kcal32.2g26.8g11.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna357g174kcal16.1g13.4g6g2.9g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432