Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 394g71kcal2.2g9.8g1.6g2.8g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g169g160kcal33.8g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ranskankerma, Ingman56g152kcal1.4g2.3g15.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1429g910kcal76.4g32.6g52.2g8g
Valittu annoskoko714g455kcal38.2g16.3g26.1g4g
Annoskoko puolitettuna357g227kcal19.1g8.2g13.1g2g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080