Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3733g6197kcal709.3g0g373.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 933g599kcal29.9g45g32.7g0.1g
Kananmuna kuoreton 257g366kcal32.1g0.8g26.3g0g
Korppujauho 117g427kcal12.2g87.4g1.2g6.2g
Sipuli (kuorittu)327g88kcal4.2g15.7g0.7g5.6g
Pekoni atria793g2777kcal119g0g238g0g
Porkkana 910g298kcal5.6g50.6g1.8g23.2g
Hunaja 70g231kcal0.3g56.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14280g21966kcal1825.2g512.2g1348g70.2g
Valittu annoskoko7140g10983kcal912.6g256.1g674g35.1g
Annoskoko puolitettuna3570g5492kcal456.3g128.1g337g17.6g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731