Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g188g145kcal4.3g0.9g13.7g0g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Vesi251g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 125g151kcal3.9g5.6g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g760kcal22.4g43.8g53.4g5.4g
Valittu annoskoko715g380kcal11.2g21.9g26.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna358g190kcal5.6g11g13.4g1.4g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612