Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g42g305kcal0.4g0.4g33.4g0g
Sokeri 36g144kcal0g35.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g233kcal6.9g47.5g0.8g2.4g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%209g136kcal23g8.8g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml21g4.4kcal1.7g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.4g28kcal0g6.8g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g84g284kcal1.7g2.5g29.2g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 150g103kcal1.2g22.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g2776kcal93g259g147.6g7.4g
Valittu annoskoko715g1388kcal46.5g129.5g73.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna358g694kcal23.3g64.8g36.9g1.9g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422284