Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell251g276kcal57.7g0g5.3g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g13g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka13g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g21g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, Pirkka84g58kcal3.3g9.2g0.7g2.6g
Makaroni, keitetty, suolaa 335g323kcal10.1g65.5g1.1g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g1325kcal142.8g151g14.2g12.8g
Valittu annoskoko715g663kcal71.4g75.5g7.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna358g331kcal35.7g37.8g3.6g3.2g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566