Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali167g35kcal2g5.7g0.3g3.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g104g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Siirappi, tumma21g67kcal0g15.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 209g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g722kcal54g53.2g31g10.8g
Valittu annoskoko715g361kcal27g26.6g15.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna358g181kcal13.5g13.3g7.8g2.7g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264067