Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g281g200kcal4.5g45g0.3g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli39g11kcal0.6g1.5g0.2g0.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 84g147kcal14.9g0g9.7g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g8.4g1.4kcal0.3g0.1g0g0.1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g186g102kcal5.8g11.9g3.7g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Kesäporkkana (Pirkka)113g28kcal0.7g6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g1034kcal53.6g129g34.4g1g
Valittu annoskoko716g517kcal26.8g64.5g17.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna358g258kcal13.4g32.3g8.6g0.3g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957