Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen337g438kcal57.3g6.7g27.6g0.3g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g112g16kcal2.1g0.4g0.6g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.7g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g187g506kcal20.6g89.9g5.6g0.4g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 75g51kcal1.1g3.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g2030kcal162.8g201.4g75g1.6g
Valittu annoskoko715g1015kcal81.4g100.7g37.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna358g507kcal40.7g50.4g18.8g0.4g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902