Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g225g54kcal2.7g7.6g0.4g4.7g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g56g197kcal3.4g42.7g1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17.1g0g9g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.9g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0g
Siirappi 9g27kcal0g6.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g904kcal48.8g121.8g21.2g13.6g
Valittu annoskoko715g452kcal24.4g60.9g10.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna358g226kcal12.2g30.5g5.3g3.4g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943