Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit270g559kcal40.5g5.7g41g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)176g70kcal3g14.4g0.2g2.5g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g135g473kcal17.5g97.2g1.6g3.1g
Juustodippi, Pirkka 300g135g176kcal4.2g2.3g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g2554kcal130.4g239.2g118.8g11.2g
Valittu annoskoko716g1277kcal65.2g119.6g59.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna358g639kcal32.6g59.8g29.7g2.8g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217