Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.8g7.9kcal0.2g0.3g0.7g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 56g179kcal13.7g25.7g1.1g5g
Sipuli (kuorittu)46g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Juuriselleri 76g24kcal0.9g3.5g0.2g2.4g
Herne, pakaste (rainbow)113g96kcal6.7g16.9g0g3.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl113g96kcal1.6g4.9g7.9g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g28g42kcal5.1g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g914kcal57.6g107g25g23.4g
Valittu annoskoko716g457kcal28.8g53.5g12.5g11.7g
Annoskoko puolitettuna358g229kcal14.4g26.8g6.3g5.9g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520