Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha316g524kcal60g0g31.6g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)90g59kcal2.9g4.3g3.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g34g108kcal3g17.6g2g3g
Omena, ulkomainen, kuorittu 90g40kcal0.2g8.5g0.1g1.6g
Sipuli 68g21kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g47g42kcal7.1g0.2g1.4g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g68g189kcal12.8g0g15.6g0.7g
Siirappi 3.2g10kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1431g1985kcal173.6g72.2g108g12.8g
Valittu annoskoko716g993kcal86.8g36.1g54g6.4g
Annoskoko puolitettuna358g496kcal43.4g18.1g27g3.2g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706