Pyrytuulian paastokeitto 2962015

205 g peruna
209 g purjo
259 g varsiselleri
36 g tuore pinaatti kasvimaalta
17 g tuore lehtikaali
50 g sipulinvarsia
452 g vettä

Yksi annos painaa n. 409 grammaa
85 kcal

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna rosamunda (Suomi), annos 100g120g90kcal2.3g19.1g0.2g1.2g
Purjosipuli 122g28kcal2.2g2.9g0.2g2.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka151g17kcal1.7g1.7g0.3g1.5g
Pinaatti 21g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Lehtikaali 10g3.9kcal0.3g0.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi264g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1432g297kcal14.4g51.2g2g12.6g
Valittu annoskoko716g149kcal7.2g25.6g1g6.3g
Annoskoko puolitettuna358g74kcal3.6g12.8g0.5g3.2g
Arvot/100g100g21kcal1g3.6g0.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462229