Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1999g588kcal11.2g106g4g38g
Vesi2399g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix720g648kcal7.2g151.2g3.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g180g36kcal0g11.7g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g140g546kcal0.3g135.8g0g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 8g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Basilika, kuivattu 8g20kcal1.2g1.6g0.3g3.2g
Paprikajauhe 48g154kcal7.1g8.8g6.2g17.9g
Paistijauheliha 10%1600g2719kcal319.9g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14304g9471kcal695.6g833.6g349.8g125g
Valittu annoskoko7152g4736kcal347.8g416.8g174.9g62.5g
Annoskoko puolitettuna3576g2368kcal173.9g208.4g87.5g31.3g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329160