Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 14g40kcal2.2g0g3.5g0g
Sokeri 700g2841kcal0g699.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2800g9520kcal56g84g980g0g
Mustikka, Pakkasmarja2800g932kcal14g179.2g16.8g92.4g
Marenki 840g2304kcal42.7g523.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14308g31276kcal229.8g2972g2001.4g184.8g
Valittu annoskoko7154g15638kcal114.9g1486g1000.7g92.4g
Annoskoko puolitettuna3577g7819kcal57.5g743g500.4g46.2g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62218