Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Chili paprika punainen7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaattimurska 156g46kcal0.9g8.3g0.3g3g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)125g105kcal7.6g20g0.4g6.4g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 125g171kcal3.3g30.4g2.8g4.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.7g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1432g1107kcal72.2g123.8g33.6g28.8g
Valittu annoskoko716g554kcal36.1g61.9g16.8g14.4g
Annoskoko puolitettuna358g277kcal18.1g31g8.4g7.2g
Arvot/100g100g77kcal5g8.6g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530