Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g2003g7611kcal108.2g640.9g500.7g34g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Tomaatti 1752g399kcal9.8g60.5g5.3g24.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1001g2995kcal180.3g12g250.3g0g
Pinjansiemenet, Parrots125g776kcal36.3g16.3g68.8g4.6g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1001g1325kcal26.3g32g120.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)250g315kcal27.5g0.8g22.5g0g
Juusto, mozzarella 501g1305kcal93.1g0g101.6g0g
Sipuli, tuore501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14320g30173kcal976g1573g2190.8g143.2g
Valittu annoskoko7160g15087kcal488g786.5g1095.4g71.6g
Annoskoko puolitettuna3580g7543kcal244g393.3g547.7g35.8g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905