Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2800g4760kcal560g0g280g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g2213g3652kcal177.1g686.1g22.1g66.4g
Kananmuna kuoreton 587g837kcal73.3g1.8g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)227g61kcal2.9g10.9g0.5g3.9g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1333g844kcal40g64g46.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14320g20307kcal1706.6g1525.6g818.8g140.6g
Valittu annoskoko7160g10154kcal853.3g762.8g409.4g70.3g
Annoskoko puolitettuna3580g5077kcal426.7g381.4g204.7g35.2g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759