Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Perunajauhot,rainbow1600g5184kcal1.6g1296g1.6g22.4g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Mansikka 942g438kcal4.7g79.1g1.9g17.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g470g1835kcal0g461g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 942g387kcal9.4g38.6g7.5g34.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14322g31889kcal475.6g6507.4g382.8g150.6g
Valittu annoskoko7161g15945kcal237.8g3253.7g191.4g75.3g
Annoskoko puolitettuna3580g7972kcal118.9g1626.9g95.7g37.7g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386