Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 561g3014kcal5.1g3.9g336.7g0g
Sokeri 572g2323kcal0g571.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 404g576kcal50.5g1.2g41.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 657g2253kcal66.9g459.6g7.9g23g
Grahamjauho 556g1822kcal58.7g337.2g12.2g55g
Mustikka metsä- 2245g988kcal11.2g143.7g13.5g74.1g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g449g525kcal12.6g18g44.9g0g
Rahka Milbona1122g763kcal136.9g43.8g2.2g0g
Sokeri 191g775kcal0g190.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.4g13kcal0g3.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 404g507kcal44.4g1.1g36.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14328g27120kcal772.6g3548.4g990.4g304.2g
Valittu annoskoko7164g13560kcal386.3g1774.2g495.2g152.1g
Annoskoko puolitettuna3582g6780kcal193.2g887.1g247.6g76.1g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163