Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g3004g5106kcal600.8g0g300.4g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1502g376kcal22.5g67.6g4.5g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g1502g646kcal36g93.1g4.5g25.5g
Pirkka kermajuusto 17%240g697kcal74.5g3.8g40.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)901g631kcal108.1g31.5g9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14328g15181kcal1683.8g392g748.6g51g
Valittu annoskoko7164g7591kcal841.9g196g374.3g25.5g
Annoskoko puolitettuna3582g3795kcal421g98g187.2g12.8g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936