Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton113g24kcal0.3g1.8g0g0.1g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g901g478kcal51.4g47.8g9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g135g20kcal1.4g2.7g0.3g1.9g
Graavilohi, maustettu, annos 50g676g1250kcal92.6g12.8g91.9g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 676g302kcal1.3g63.7g0.7g12.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Riisi & ruis (Risella)1352g4596kcal121.7g959.7g25.7g108.1g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi45g86kcal1.4g12.2g3.6g0.1g
Vesi3154g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14328g13965kcal542.6g2210g307.8g247.8g
Valittu annoskoko7164g6982kcal271.3g1105g153.9g123.9g
Annoskoko puolitettuna3582g3491kcal135.7g552.5g77g62g
Arvot/100g100g98kcal3.8g15.4g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201