Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2029g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 586g1767kcal0.6g434.3g0g0g
Hiiva 113g84kcal14.8g1.2g0.5g7.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 564g1713kcal49.3g312.2g10.7g78.3g
Grahamjauho 1127g3696kcal119g684.1g24.8g111.6g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g2705g9467kcal365.2g1774.4g78.4g148.8g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g33454kcal1097.8g6412.4g228.8g693g
Valittu annoskoko7168g16727kcal548.9g3206.2g114.4g346.5g
Annoskoko puolitettuna3584g8364kcal274.5g1603.1g57.2g173.3g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646