Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 448g1014kcal71.7g2.2g80.6g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g2240g2643kcal387.5g29.1g98.6g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1600g681kcal6.1g65.6g0g0g
Lanttu 640g185kcal6.4g29.4g1.9g11.5g
Ruusukaali 800g196kcal11g15.6g4g20g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Paprika punainen 640g187kcal6g28.8g2.6g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g10259kcal987g436.6g378.6g127.4g
Valittu annoskoko7168g5130kcal493.5g218.3g189.3g63.7g
Annoskoko puolitettuna3584g2565kcal246.8g109.2g94.7g31.9g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959