Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä2103g2313kcal164g378.5g10.5g168.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1495g897kcal22.4g194.4g1.5g13.5g
Purjosipuli 327g75kcal5.9g7.9g0.7g6.9g
Persilja 47g13kcal0.6g0.5g0.1g3.7g
Sitruunamehu, laimentamaton47g10kcal0.1g0.7g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g94g822kcal0g0g93.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g28g27kcal0.3g5.1g0g0g
Valkosipuli 37g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Paprika punainen 935g274kcal8.8g42.1g3.7g17.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1122g112kcal12.3g9g2.2g11.2g
Feta, Arla Apetina 3%935g1028kcal168.2g18.7g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g11222kcal771.2g1326g280.8g444.2g
Valittu annoskoko7168g5611kcal385.6g663g140.4g222.1g
Annoskoko puolitettuna3584g2806kcal192.8g331.5g70.2g111.1g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449