Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK3072g4915kcal645.1g9.2g2764.8g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1280g3695kcal140.8g38.4g332.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2560g8451kcal51.2g76.8g896g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g256g266kcal20.2g41.7g1.5g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g34655kcal1714.6g332.2g7990.2g10.2g
Valittu annoskoko7168g17328kcal857.3g166.1g3995.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna3584g8664kcal428.7g83.1g1997.6g2.6g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632