Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki3106g2112kcal378.9g121.1g6.2g0g
Edam 24% (Arla)1863g5963kcal484.5g0g447.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1690g2129kcal185.8g5.1g152.1g0g
Vehnälese 149g340kcal19.8g23g6.7g55.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 298g907kcal26.1g165.2g5.7g41.4g
Leivinjauhe 62g109kcal3.2g23.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g23119kcal2196.6g675.8g1235.8g195.2g
Valittu annoskoko7168g11559kcal1098.3g337.9g617.9g97.6g
Annoskoko puolitettuna3584g5780kcal549.2g169g309g48.8g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577