Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto2400g7200kcal528g0g576g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g32g275kcal0g0g32g0g
Paprika punainen 1536g450kcal14.4g69.1g6.1g29.2g
Parsakaali pakaste Rainbow2880g576kcal86.4g57.6g0g72g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g320g512kcal6.7g12.2g48g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g18024kcal1271g277.8g1324.2g203g
Valittu annoskoko7168g9012kcal635.5g138.9g662.1g101.5g
Annoskoko puolitettuna3584g4506kcal317.8g69.5g331.1g50.8g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235