Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g1419g3620kcal83.7g45.4g339.2g0g
Maitorahka (Pirkka)1774g1171kcal212.9g71g5.3g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g2839g9652kcal85.2g85.2g993.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton355g75kcal1.1g5.7g0g0.4g
Sokeri 603g2449kcal0g602.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka36g142kcal0g35.1g0g0g
Liivate 142g495kcal121.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g35205kcal1008.8g1690g2676.4g0.8g
Valittu annoskoko7168g17602kcal504.4g845g1338.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna3584g8801kcal252.2g422.5g669.1g0.2g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091