Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Rypsiöljy 320g2830kcal0g0g320g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 320g727kcal44.8g5.4g57.6g0g
Valkosipuli 128g139kcal10.1g20.9g0.8g2.7g
Pinaatti 5440g726kcal88.1g21.8g16.3g70.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14336g9362kcal311g188.4g793.2g179.4g
Valittu annoskoko7168g4681kcal155.5g94.2g396.6g89.7g
Annoskoko puolitettuna3584g2341kcal77.8g47.1g198.3g44.9g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790